Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Προτάσεις μελών 3


Ο Συνάδελφος Π. ΓΕΝΟΥΖΟΣ ΕΙΠΕ… σχετικά με την επιβίωση του Ταμείου
ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΤΑΙΠΠΝ
Α ) Θεωρώ ότι έχετε Ευθύνη για τη Σημερινή κατάσταση του Ταμείου και μάλιστα Σοβαρότατη.
Β ) Έχετε αργήσει από τον Μάρτιο ( 6 Μήνες ) που έπρεπε να έχει Ξεκαθαριστεί και ο τρόπος Πληρωμών των Μελών καθώς και οι οποίες άλλες ενέργειες έπρεπε να γίνουν για την βιωσιμότητα του Ταμείου μας.
Προτείνω όπως:
Α ) Οι Πληρωμές να γίνονται αντί για 5 να Πληρώνεται Ένας ( 1 ) Συνάδελφος Ανά Δίμηνο και να συνεχίζεται η Λίστα Αναμονής
Β ) Οι οποίες κατάθεσης των Μελών μας που αν δεν κάνω λάθος ανέρχονται στης 70.000 Μηνιαίως Να Τοποθετηθούν σε όμιλο Τραπεζών κλειστά ανά 3 Μήνες          ( ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ  Γ.Σ  ΚΑΙ ΟΧΙ  Δ.Σ )
Γ ) Ο ( Χ ) ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ 50% των Καταβολών του Από το Ταμείο και το Υπόλοιπο Εξοφλητικό Ποσό Μετά από 36 ΜΗΝΕΣ. Το υπόλοιπο 50% ΚΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΕΠΟΜΕΝΟ Κ.Ο.Κ. Πιστεύω ότι έως τότε θα έχει υπάρξει Ισορροπία στο Σύστημα ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟΥ )
Δ ) Τα Βοηθήματα που ορίζει το Καταστατικό να Περιοριστούν ΜΟΝΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, Η ΑΠΟΛΥΣΗ.
Ε ) Σε περίπτωση Θανάτου Μετάταξης η Απόλυσης Πρατίνο όπως: Να γίνετε άμεση Εξόφληση εντός 3 Μηνών.
Υ.Γ Εξυπακούεται ότι το όποιο Αποθεματικό του Ταμείου μας ( Ομόλογα ) Δεν σπάει εάν δεν έχει έρθει ο κανονικός χρόνος πληρωμής του. Επίσης είναι Πασιφανές ότι οι Διοικήσεις του Ταμείου των τελευταίων 5 χρόνων Καθώς και ( Οι οικονομικοί σας σύμβουλοι  έχουν άμεση Ευθύνη για την Σημερινή κατάσταση του Ταμείου για Κακοδιαχείριση )
Ζ ) Οι Δόσεις ( ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΤΕ ) από τα ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ να ΑΥΞΗΘΟΥΝ και να Εξοφλείτε το ΤΑΜΕΙΟ ΕΝΤΟΣ 4 ΜΗΝΩΝ
Η ) ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ έως περατωθεί η Κρίση ( ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ )  
Τέλος θέλω να πω και να καλέσω τους Διαγραφέντες να Επιστρέψουν στο Ταμείο και να βοηθήσουν με την κίνηση τους πρώτα τους εαυτούς τους και ύστερα το Ταμείο μας.
Με Εκτίμηση                  
Μ.Π.Υ  Β.
ΓΕΝΟΥΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου