Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΚΥΡΗ η έκτακτη Γ.Σ που ζητήθηκε από το 1/10 των μελών του ΤΑΙΠΠΝ


Στα Χανιά 18/5/12, η έκτακτη Γ.Σ είχε παρόντα 65 μέλη και από τους υπογράφοντες την αίτηση για σύγκλιση της έκτακτης Γ.Σ είχε παρόντα 8 μέλη.
Στον Πειραιά 25/5/12, η έκτακτη Γ.Σ είχε παρόντα 119 μέλη και από τους υπογράφοντες την αίτηση για σύγκλιση της έκτακτης Γ.Σ είχε παρόντα 42 μέλη.
Σύνολο υπογραφόντων την αίτηση για έκτακτη Γ.Σ 110 μέλη.
Τα 4/5 αυτών, δηλαδή 88 ,έπρεπε να ήταν παρόντα (άρθρο 10 παρ.(στ) του καταστατικού. Αθροιστικά σε Χανιά και Πειραιά ήταν παρόντα 8+42=50 μέλη. 
Άρθρο 10 παρ.(στ) - Απαρτία Γ.Σ
Στην περίπτωση που την έκτακτη Γ.Σ έχει ζητήσει το 1/10 των μελών σύμφωνα με την παράγραφο (ε) του άρθρου 9 τότε απαραίτητα πρέπει να είναι παρόντα τουλάχιστον τα 4/5 αυτών που την έχουν ζητήσει, άλλως η Γ.Σ είναι άκυρη.

4 σχόλια:

  1. Άκυρη η έκτακτη Γ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ στο Ε.Κ.Π γιατί δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει σε παρουσίες τα 4/5 αυτών που την είχαν ζητήσει!
    Άκυρη σημαίνει ότι "δεν έγινε ποτέ"
    Γιατί η κα Λαίνη ζητούσε επαναληπτική Γ.Σ για κάτι που δεν έγινε ποτέ; και κατηγορούσε τον Πρόεδρο όταν της έλεγε ότι δεν προβλέπεται επαναληπτική;
    Μας διάβασε το καταστατικό αλλά μάλλον δεν ήταν το σωστό απόσπασμα. Την επόμενη φορά χρειάζεται περισσότερο διάβασμα του καταστατικού, λιγότερη έπαρση και κινήσεις εντός των καταστατικών διατάξεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο προσπάθησαν να μας παραπληροφορήσουν με ψέματα και ανακρίβειες οι συναδελφισσες του ΔΣ, αλλά μας προέτρεψαν και να παρανομήσουμε εις γνώση μας πραγματοποιώντας τελικά την Γενική Συνέλευση, κατηγορώντας τον Πρόεδρο ότι δεν δεχετε να θεωρήσει την έκτακτη συνέλευση δεύτερη ή τρίτη επαναληπτική. Όλοι τελικά το καταλάβαμε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που έχει ζητηθεί με υπογραφές μελών είναι ΑΚΥΡΗ αν δεν προσέλθουν τα μέλη που υπόγραψαν για να γίνει. Λύσεις χρειάζεται το ταμείο αλλά όχι με παράνομες ενέργειες που θα είναι διαβλητές οι αποφάσεις αυτές.
    Προβληματίζομαι όμως. Σε ένα νεοεκλεγμένο ενός μηνός μόνο ΔΣ, πότε πρόλαβε και διαμορφώθηκε τέτοιο μίσος από τις συναδελφισσες του ΔΣ προς στα υπόλοιπα μέλη του, ταυτόχρονα, οι ίδιες πρωταγωνίστησαν στην παραίτηση της αρχικής πρόεδρου του ταμείου Ελένης Λύτρα. Αυτά είναι περίεργα πράγματα, συμφέροντα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν οι κυρίες αυτές στις πλάτες τις δίκες μας όμως, που μας θεωρούν "χάπατα"(είδος χόρτου) και πρόβατα και μας οδηγούν στο μαντρί που θέλουν. Προσοχή στο μέλλον λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παραιτηθείσα Πρόεδρος στην επιστολή της μεταξύ των άλλων γράφει:
    Μέλη του Δ.Σ. ……………. αψηφώντας τις καταστατικές διαδικασίες (στο πνεύμα και την ουσία τους), δημιουργούν και προωθούν κλίμα επικίνδυνο για τη συνοχή τόσο του Δ.Σ. όσο και της ευρύτερης οικογένειας του Ταμείου. Οι κινήσεις τους, θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο τις καταθέσεις και το κεφάλαιο του Ταμείου αλλά και την ίδια την νομική του υπόσταση. Δεν είναι δυνατό να επικροτώ ενέργειες που θα ακυρώνουν ουσιαστικά την λειτουργία του Ταμείου, και θα το αφήσουν ακάλυπτο σε νομικές "επιθέσεις"
    Στην παρωδία της έκτακτης Γ.Σ είδαμε:
    Αντικαταστατικές προτάσεις, διαπιστώσαμε την "συνοχή" του Δ.Σ, ακούσαμε για την αναστολή λειτουργίας του Ταμείου και το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι έχουν εξασφαλίσει την μη κατάθεση αγωγών από τους έχοντες "ένομο συμφέρον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένουμε την λίστα με τα ονόματα των 110,και την λίστα με τα ονόματα των παρόντων από τους 110 που παραβρέθηκαν στην Γ.Σ. για να μας απαντήσουν οι απόντες, ΄΄ γιατί ήμουν παρών εγώ.΄΄
    Και βέβαια οι 110 τι ξέρουν που δεν το ξέρω εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή