Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑΙΠΠΝ


ΑΓΑΠΗΤΟ Δ.Σ ,
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΥΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ,
ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ
ΚΑΘΟΣΟΝ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ  ΣΤΟ Δ.Σ. ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ;  

Αθήνα, 1 Μαίου 2012
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑΙΠΠΝ
Κύριοι/ες,                                                      
του Διοικητικού Συμβουλίου σας εύχομαι καλή επιτυχία στα νέας σας καθήκοντα, που σκοπό έχουν την διαφύλαξη και το μέλλον του ταμείου.
Σας θυμίζω όμως, ότι έχετε χρέος απέναντι σ’ αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν τα χρήματά τους με την ψήφο τους, να εργάζεστε και να πράττετε για τον συμφέρον τους με ανιδιοτέλεια, με πνεύμα συνεργασίας, με δημοκρατικές διαδικασίες και σεβασμό στους νόμους.
Επίσης η συμμετοχή σας στην προσπάθεια αυτή είναι εθελοντική και όχι καταναγκαστικό έργο.
Στα πλαίσια λοιπόν της εκλογής προέδρου εξελεγκτικής επιτροπής άκουσα και διαπίστωσα ακριβώς το αντίθετο. Το νέο διοικητικό συμβούλιο μόνο ενωμένο και δυνατό δεν είναι.
Απαράδεκτο, μετράτε μόνο μέρες και κοιτάζετε να βγάλατε τα μάτια σας μεταξύ σας. Έχετε νέα μέλη που προσπαθούν να καταλάβουν την λειτουργία και το σκοπό ύπαρξης του ταμείου. Έχουν θέληση, μα δεν τους βοηθάτε να προχωρήσουν.
Θέλω μια ευθεία απάντηση από τις κυρίες που πολεμούν και δεν σέβονται την πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη να μου εξηγήσουν την συμπεριφορά τους. Γιατί αφού είναι μέλη του Δ.Σ. προβαίνουν σε ενέργειες που βλάπτουν το ταμείο;  Αν έχουν στοιχεία για παρατυπίες να τις κοινοποιήσουν και να ασκήσουμε μαζί κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίων αυτών, διαφορετικά ας μου εξηγήσουν ποιος θα μου δώσει τα χρήματα που έχω πληρώσει τόσα χρόνια, όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι άλλοι συνάδελφοι όταν το ταμείο διαλυθεί;
Επιπλέον δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάτε έκτακτη γενική συνέλευση, όταν ως μέλη έχετε την δυνατότητα να προτείνεται λύσεις για τα προβλήματα του ταμείου και δεν το κάνετε. Αυτό με θίγει ως μέλος καθόσον οδηγείται το ταμείο σε διάλυση με τις πράξεις σας.  
Προτείνω η έκτακτη γενική συνέλευση να γίνει αλλά με τα εξής θέματα:
1.     Ενημέρωση μελλών για την εφαρμογή του PSI στις καταθέσεις.
2.     Καθορισμός ύψους πληρωμής οφειλών του ταμείου στο ύψος του κουρέματος του PSI, από την ημερομηνία εφαρμογής του.
3.     Πρόσληψη ενός (1) οικονομικού συμβούλου για ένα τουλάχιστον έτος με δυνατότητα παράτασης για άλλα δύο (2) έτη  και την συνδρομή ενός (1) λογιστή κατά περίπτωση για κάλυψη αναγκών του ταμείου σε θέματα που υπεκφεύγουν των δυνατοτήτων του Δ.Σ..
Με εκτίμηση,
Ι. Δημητράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου