Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τι έγινε στην Έκτακτη Γ.Σ ΤΑΙΠΠΝ


Βρίσκεται στο link: http://temhxanikoiypetha.blogspot.com/2012/05/blog-post_25.html και είναι από το blog:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΕΘΑ.
Αναδημοσιεύουμε το κείμενο:

Πανικόβλητοι συνάδελφοι αλλά κυρίως συναδέλφισες έτρεξαν στην έκτακτη Γ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ σήμερα στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Πήγα και εγώ και για πρώτη φορά είδα τόση γυναικεία παρουσία με ελάχιστους άνδρες.
Καλά όσοι συνάδελφοι μιλούν δεν διαβάζουν πρώτα το καταστατικό;
Ειπώθηκε να καταργήσει η έκτακτη Γ.Σ το Δ.Σ πραξικοπηματικά άσχετα αν δεν είχε την εκ του νόμου και καταστατικού απαιτούμενη απαρτία.
Όλοι αγωνιούμε για τις καταθέσεις μας, αλλά για όνομα του Θεού θα πέσουμε στις πραξικοπηματικές πράξεις;
Αγαπητές κυρίες νέες σύμβουλοι του ΔΣ του ΤΑΙΠΠΝ, έχετε καμιά σχέση με τη πραγματικότητα; Ποιός είναι ο σκοπός σας; θέλετε να διαλύσετε το ταμείο; ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να έχετε τη συμπεριφορά βαρόνου;
Προτείνατε τετραμελή επιτροπή που δεν προβλέπεται από το καταστατικό για τον οικονομικό έλεγχο του ταμείου. Εσείς ως εκλεγμένα μέλη και μάλιστα με πτυχίο οικονομικών και επαγγελματικές περγαμηνές, γιατί δεν κάνετε αυτό το έργο;
Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλετε και πού το πάτε, με τα χρήματά μας δεν θα παίξει κανένας.
Κύριοι του ΔΣ του ΤΑΙΠΠΝ, να σταθείτε στο ύψος σας, η εντολή είναι νωπή και πρέπει να βρείτε λύσεις στο αδιέξοδο.
Καλή συνέχεια
25-5-2012 - ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΙΟΚΑΡΗΣ 

3 σχόλια:

  1. Απο την διαμάχη που υπήρξε μεταξύ των μελών του Δ.Σ. μάθαμε αρκετά στραβά που νομίζαμε ότι ήταν ίσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λίγα λόγια για τροφή του μυαλού μας.
    Ακούσατε ότι οι δυο συναδέλφισσες που είναι μέλη του ΔΣ συμφώνησαν με ένα κύριο, που εγώ πρώτη φορά τον βλέπω στα 20 χρόνια που παρακολουθώ τις ΓΣ του ταμείου, να καταργηθεί δια βοής το ΔΣ που εκλέχθηκε πριν ένα μήνα, ακούσατε ότι η πρόεδρος(ΛΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗ) που είχε αρχικά εκλεχθεί παραιτήθηκε μέσα σε μια εβδομάδα όταν την προσέβαλαν σε προσωπικό επίπεδο, αυτές οι κυρίες του ΔΣ. Τι συμφέροντα εξυπηρετούν αυτές οι ενέργειες, έχουν σχέση με τις δίκες που είναι σε αναμονή να εκδικαστούν και ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει ΔΣ, Ο δικαστής θα κρίνει υπέρ ή κατά του ταμείου αν ακούσει ότι έχει προβεί σε αναστολή εισφορών από τα μέλη, δηλαδή προκαλείται επίτηδες βλάβη στα έσοδα του ταμείου από τα ενεργά μέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρώτησα και έμαθα ότι ο συνάδελφος από την Υ.Φ που πρότεινε την κατάργηση του Δ.Σ στην "ΑΚΥΡΗ" Γ.Σ δεν είχε λάβει μέρος στις αρχαιρεσίες του Ταμείου στις 1/4/12. Δεν κατέβηκε να ψηφήσει για την εκλογή νέας Διοίκησης αλλά πρότεινε την κατάργηση της δια βοής!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή