Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΠΠΝ

Κάνοντας μια βόλτα στο διαδύκτιο βρίκαμε μια ανοιχτή επιστολή που απευθύνεται στο Ταμείο μας.
Βρίσκεται στο link http://temhxanikoiypetha.blogspot.com/2012/04/blog-post_29.html και είναι από το blog:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΕΘΑ.
Αναδημοσιεύουμε το κείμενο:

Αγαπητά μέλη του ΔΣ του ΤΑΙΠΠΝ, σας εύχομαι καλή επιτυχία και καλό στομάχι για να ανταποκριθείτε στο πανδύσκολο έργο σας.
Όταν μου προτάθηκε να θέσω υποψηφιότητα για το ΔΣ, απάντησα αρνητικά, αιτιολογώντας ότι η ενασχόληση με τα του ΤΑΙΠΠΝ απαιτεί γνώσεις και κυρίως πολύ χρόνο.
Εσείς που αναλάβατε τη ορθολογική διαχείρηση των καταθέσεών μας απαιτείται να εργαστείτε ομαδικά με γνώμονα το συμφέρον όλων μας και να προσπαθήσετε να προστατεύσετε, τις καταθέσεις μας.
Προχθές παρευρέθηκα στο πρώτο ουσιαστικά ΔΣ σας, για να εκλέξουμε οι τρεις της ελεγκτικής επιτροπής τον Πρόεδρο αυτής και έγινα μάρτυρας μιας ... παραφωνίας.
Δεν εκλεχτήκατε κυρίες και κύριοι για να κατηγορείτε αλλήλους, ούτε για να δούμε ποιος είναι ο πιο έξυπνος ή πιο γνώστης. Με δημοκρατικές διαδικασίες εκλέξατε τα όργανα και υπογράψατε τα πρακτικά, αυτό δεν σηκώνει αμφισβήτηση.
Από κει και πέρα είναι απαράδεκτο να ρίχνονται εκατέρωθεν πυρά και μάλιστα σε νεοεκλεγέντα μέλη, χωρίς ουσιαστικό παρελθόν στο ταμείο, εκτός αν γνωρίζετε κάτι και δεν το λέτε, οπότε είναι χειρότερο, διότι συγκαλύπτετε ανομίες.
Μαζέψατε υπογραφές για να πάμε σε καταστατική ΓΣ χωρίς να ενημερώσετε τα μέλη, πχ εμένα και άλλους πολλούς, αν και αποτελείτε το σώμα του ΔΣ του ΤΑΙΠΠΝ. Ποιός είναι ο σκοπός σας; Επιθυμείτε τη διάλυση του ΤΑΙΠΠΝ, κάτι άλλο; Απαντήστε στα ερωτηματικά μου.
Σίγουρα θα προσπαθήσω, τόσο εγώ όσο και οι άλλοι συνάδελφοι, δικαιούχοι του ΤΑΙΠΠΝ να διαφυλάξουμε τις αποταμιεύσεις μας και θα είμαστε όχι μόνο απέναντι αλλά και μονομάχοι με όσους προσπαθήσουν να βάλουν το χέρι στη τσέπη μας.
Σοβαρευτείτε και στρωθείτε στη δουλειά μονιασμένοι να βγάλετε άκρη με το τι πρέπει να κάνετε και αφήστε τις πονηράδες. Αν δεν είσαστε άξιοι να τιμήσετε την εμπιστοσύνη μας που σας εκλέξαμε στο καλό και να έρθουν όσοι νομίζουν ότι έχουν δυνατότητα να παλέψουν.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ σε όσους εκλέχτηκαν για να πολεμήσουν εκ των έσω το ΤΑΙΠΠΝ, και επομένως όλους εμάς τους ενεργούς συναδέλφους που εισφέρουμε το υστέρημά μας.
29-4-2011 - ΞΕΝΟΦΩΝ ΓΙΟΚΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου