Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση Νο64

4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
ΠΡΟΣ : Τα μέλη του Ταμείου
Στο Τακτικό Δ.Σ που έγινε στις 30/5/2012 αποφασίστηκε η σύγκλιση Έκτακτης και Καταστατικής Γ.Σ για την Δευτέρα 25/6/12 στα Χανιά και Πέμπτη 28/6/12 στον Πειραιά. Για τις ημερομηνίες αυτές θα κλειστούν οι αίθουσες των εργατικών κέντρων Χανίων και Πειραιά και θα ζητηθεί από τον εργοδότη έγκριση μιας ημέρας απουσίας μετ' αποδοχών. Αν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξουν οι ημερομηνίες αυτό θα σας γίνει γνωστό με τις Ανακοινώσεις - Προσκλήσεις των Γ.Σ που θα κυκλοφορήσουν μετά τις 18/6/12 και θα σας γνωστοποιούν και τα θέματα της έκτακτης Γ.Σ.
Στην έκτακτη Γ.Σ τα μέλη θα ενημερωθούν αναλυτικά για το PSI την ακριβή οικονομική κατάσταση του Ταμείου, και θα τους ζητηθεί εκ νέου η έγκριση για αναλογιστική μελέτη καθώς και απόφασή για το ύψος της αποζημίωσης του άρθρου 3 που πρέπει να πληρώνεται στους δικαιούχους της κατάστασης αναμονής (συνταξιούχους), αφού βέβαια ληφθή υπόψη και η περικοπή του 53,5% των αποθεματικών του Ταμείου από την εφαρμογή του PSI.
Στην ειδική καταστατική Γ.Σ, θα ψηφιστούν οι προτάσεις που θα κατατεθούν από την Διοίκηση του Ταμείου και τα μέλη, προκειμένου να τροποποιηθεί το καταστατικό με τρόπο που να είναι και σύμφωνο με τους νόμους αλλά και να δίνει λύσεις στα προβλήματα του Ταμείου.
Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν προτάσεις για την τροποποίηση του καταστατικού αυτές πρέπει να κατατεθούν στην Διοίκηση εγγράφως και ενυπόγραφα μέχρι 15/6/2012 είτε ταχυδρομικά είτε με FAX, είτε με email. Στην συνέχεια θα κωδικοποιηθούν όλες μαζί και θα ανακοινωθούν πριν την καταστατική Γ.Σ για να γνωρίζουν τα μέλη τις προτεινόμενες τροποποιήσεις.
Επειδή η έντυπή και τηλεφωνική ενημέρωση είναι προβληματική παρακαλείστε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις από το blog του Ταμείου στο διαδίκτυο στη διεύθυνση:
http://taippn.blogspot.com

                                                            ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θ. ΑΛΑΤΕΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου