Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Aπεργία στα μέσα μεταφοράς την Δευτέρα


Νέα 24ωρη απεργία αποφάσισαν για την προσεχή Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας. Σύμφωνα με την απόφαση των εργαζομένων, θα ακινητοποιηθούν το Μετρό, τα αστικά λεωφορεία, τα τρόλεϊ, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ. Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στον Προαστιακό δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση.

Η Διοίκηση θα βρίσκεται το πρωί της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και θα σας περιμένει. Αν δεν επιτευχθεί απαρτία λόγω της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Η ημερομηνία θα σας γνωστοποιηθεί μόλις αυτή αποφασιστεί λαμβανομένων υπόψη και των μελλοντικών απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων.

3 σχόλια:

  1. Πότε θα γίνει η Καταστατική Συνέλευση για να δρομολογηθούν επιτέλους οι αποφάσεις της Γ.Σ.?
    Κατατέθηκε εξώδικο από διαγραμμένους συναδέλφους. Να αναρτηθεί το εξώδικο για να λάβουμε γνώση, καθώς και τα ονοματεπώνυμα των συναδέλφων που προέβησαν σε αυτή τη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. john smith οι αποφάσεις της Γ.Σ. ισχύουν και χωρίς καταστατικό.
    Με αυτές της αποφάσεις αύριο όλοι θα διαγραφούν, και τότε θα δούμε ποια επιβίωση έφεραν στο ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι, ανώνυμε john smith, μπορεί αύριο να διαγραφούν όλοι, να δουμε τότε ποιοι θα παρουν τα λεφτά τους. Οι συνταξιούχοι τρίβουν τα χερια απο την χαρά. Είναι οι πρώτοι και μοναδικοί που θα πληρωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή