Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση σε αίτηση μελών ΤΑΙΠΠΝ


1.    Μετά από συνεννόηση με τον Νομικό σύμβουλο του Ταμείου, δεν μπορούμε να σας κοινοποιήσουμε την λίστα των διαγραμμένων διότι εμπίπτει στα "ευαίσθητα δεδομένα" του άρθρου 2 παρ.β του Ν.2472/1997.
2.    Συμφωνούμε με την πρότασή σας. Πρέπει όμως να βοηθήσουν και τα μέλη στην εφαρμογή του μέτρου, το Δ.Σ από μόνο του δεν μπορεί να την επιβάλλει. Προς αποφυγή εντάσεων ίσως θα ήταν σκόπιμο να εξεταστεί μια εναλλακτική λύση παρακολούθησης της Γ.Σ από τους διαγραμμένους και συνταξιούχους από την θέση του εξώστη της μεγάλης αίθουσας του ΕΚΠ.
3.    Είναι κάτι που θα αποφασίσει η Γ.Σ μαζί με το Προεδρείο της Γ.Σ
4.    Τα ονόματα των μελών που συνυπογράφουν την επιστολή είναι δυνατόν να σας κοινοποιηθούν. Μπορείτε να τα πάρετε σε φωτοτυπία κατόπιν συνεννόησης με τον Γραμματέα του Ταμείου.
Τα αρχεία δεν κινδυνεύουν τόσο όσο η ίδια η ζωή των μελών του Δ.Σ από τις απειλές κάποιων συνταξιούχων που δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν την σειρά τους στην λίστα ή απαιτούν να εξαιρεθούν της λίστας για σοβαρούς λόγους.
5.    Η επισήμανση σας συνιστά πρόβλημα στην προσπάθεια λήψης μέτρων για την επιβίωση του Ταμείου. Θα αναφερθεί στην αρχή της Γ.Σ και ας αποφασίσει το Σώμα.
6.    Καλή η έντυπη ανακοίνωση, στην προκειμένη περίπτωση λόγω περιορισμένου χρόνου δεν υπάρχει δυνατότητα έγκαιρης ενημέρωσης των μελών. 

3 σχόλια:

  1. " 5. Η επισήμανση σας συνιστά πρόβλημα στην προσπάθεια λήψης μέτρων για την επιβίωση του Ταμείου. Θα αναφερθεί στην αρχή της Γ.Σ και ας αποφασίσει το Σώμα. "

    Η επισήμανση είναι πρόβλημα η το καταστατικό.
    Ξεκινήστε πρώτα από την δίκαιη τροποποίηση του καταστατικού και θα σταματήσουν "επισημάνσεις , διαγραφές , απειλές ......."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Πρώην μέλη του ταμείου και συνάδεφοι, κατέθεσαν εξώδικο. Θα ήθελα εάν είναι δυνατό, να αναρτηθεί το εξώδικο προς γνώση των μελών, καθώς και τα ονόματα των συναδέλφων που υπογράφουν το εξώδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα! Πρώην μέλη του ταμείου και συνάδεφοι, κατέθεσαν εξώδικο. Θα ήθελα εάν είναι δυνατό, να αναρτηθεί το εξώδικο προς γνώση των μελών, καθώς και τα ονόματα των συναδέλφων που υπογράφουν το εξώδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή