Τετάρτη 6 Μαΐου 2015


Αγαπητοί Συνάδελφοι,
κυκλοφορεί  αναρτημένο σε πίνακες ανακοινώσεως , αρχής γενομένης από το Δ/ΓΕΝ, πιθανώς και σε άλλες Υπηρεσίες,  το παραπάνω κείμενο ,σας γνωρίζουμε ότι η προσωρινή Διοίκηση του ΤΑΙΠΠΝ ουδεμία σχέση έχει . Κάποιοι αποσκοπούν στα χρήματά σας .

ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ  ΣΑΣ !

2 σχόλια:

  1. Οι διαγραμμενοι ξαναχτυπούν!!!
    Ο γραφικός χαρακτηρας και το ύφος της γραφής κατι μου θυμίζουν!
    Συνάδελφος διαγραμμενος απο την Υ.Υ
    Η προσωρινή Διοίκηση του Ταμείου οφείλει οχι μονο να εφιστα την προσοχή στα εναπομείναντα μελη, αλλα να αναφερει και το όνομα του συντακτη του κειμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο ΓΕΝ είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε άγνωστοι. Είναι γνωστοί λοιπόν, σε όλους μας οι τέσσερεις, πέντε συνδικαλιστές (ΣΕΙΔ και ΜΠΥ σε Αθήνα και Κρήτη), που οργάνωσαν τις μαζικές διαγραφές από το Ταμείο, με πρόσχημα ότι όλα τα μέλη της διοίκησης (σημερινής και παλιάς) του Ταμείου ότι είναι ΚΛΕΦΤΕΣ, ότι έκαναν κακοδιαχείριση. Επίσης διαβεβαίωναν ψευδώς ότι μπορούν να μοιραστούν τα χρήματα σε όλους (συνταξιούχους, εν ενεργεία μέλη, διαγραμμένους). Σήμερα οι ίδιοι θέλουν να δώσουν τα λεφτά στους διαγραμμένους και οι συνταξιούχοι να μην πληρωθούν?????????. Χα χα χα, τόσο «μυαλό» έχουν……. Είναι και επιστήμονες……… τέτοια νομικά θέματα γνωρίζουν?????????... Ότι μπορούν να μείνουν απλήρωτοι συνταξιούχοι για να διακρατήσει λεφτά το ταμείο, για να πληρώσει κάποιους διαγραμμένους όταν θα συνταξιοδοτηθούν. Αστό καλό….. γέλασα πολύ σήμερα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή