Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυση Χρ. Μαρουδιά κατά του ΤΑΙΠΠΝΣτις 24/1/2013 παρελήφθη από το Ταμείου η μήνυση του διαγραμμένου μέλους Χρ. Μαρουδιά με την οποία καταφέρεται κατά του ΤΑΙΠΠΝ. Κλήση για προκαταρκτική εξέταση από την Πταισματοδίκη Πειραιά έλαβαν όλα τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ.
Στην μήνυση καλούνται τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ να δώσουν εξηγήσεις σε μία σωρεία ερωτημάτων μεταξύ των οποίων :
Γιατί ενώ με βάση του Ν.4024/11, δεν είναι υπάλληλος του ΥΠΕΘΑ, δεν του εδόθη το ποσό της αποζημίωσης που έχει καταβάλλει μαζί με κάθε νόμιμο τόκο.
Γιατί δεν του έχουν επιστραφεί 92,23€ που κατά τη γνώμη του είναι κακώς κρατημένες εισφορές από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης διαγραφής του και μέχρι την ημερομηνία υλοποίησης της διαγραφής του.
Επιμένει ότι το Ταμείο φαίνεται να παίρνει κρατική επιχορήγηση και ζητά να μάθει την αλήθεια, την οποία δεν έχει μάθει ακόμα παρά τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα σε κρατικούς φορείς.
Για όσα αναφέρθηκαν παραπάνω αλλά και για όλα τα άλλα ερωτήματα που θέτει ο διαγραμμένος συνάδελφος, στο προηγούμενο Δ.Σ, θα δοθούν απαντήσεις στην προκαταρκτική εξέταση και μάλιστα πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου