Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Νο 66



ΠΕΙΡΑΙΑΣ 9/11/2012


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ

ΠΡΟΣ : Όλους τους ενδιαφερόμενους (ενεργά μέλη, διαγραμμένα μέλη, συνταξιούχους)
ΣΧΕΤ. : (α) Σήμα ΓΕΝ/Β5-I από 9/11/12 με ΗΩΠ  R 091019Z NOV 12

Την Παρασκευή 19/10/2012 παραδόθηκε στη Διοίκηση του Ταμείου η Αναλογιστική Μελέτη που εκπονήθηκε, καταρτίσθηκε και συντάχθηκε από τον Αναλογιστή Δρ. Αλέξανδρο Ζυμπίδη.
Την Τετάρτη 24/10/2012 έγινε από τον αναλογιστή η παρουσίαση της μελέτης, που αφορά στη διερεύνηση της βιωσιμότητας του Ταμείου σε όλο το Δ.Σ κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου.
Μετά το πέρας της παρουσίασης ζητήθηκε από τον αναλογιστή, όπως είχε συμφωνηθεί, να μας προτείνει συγκεκριμένες ημερομηνίες μέσα στις οποίες θα μπορέσει να παρουσιάσει και ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για την βιωσιμότητα του Ταμείου. Όταν λέμε "όλους τους ενδιαφερόμενους" εννοούμε ενεργά μέλη, διαγραμμένα μέλη και συνταξιούχους που βρίσκονται στην λίστα προτεραιότητας.
Συμφωνήθηκαν οι ημερομηνίες και πάρθηκε απόφαση από το Δ.Σ να ζητηθεί με επιστολή (αρ. πρωτ.7346/29-10-12) από τον εργοδότη έγκριση μιας ημέρας απουσίας μετ' αποδοχών. Τελικά το ΓΕΝ/Β5-Ι  σύμφωνα με το σχετ.(α) δίνει εντολή σε

 "Διοικητές/Διευθυντές υπηρεσιών μεριμνήσουν για διευκόλυνση ολιγόωρης απουσίας σε πολιτικό προσωπικό που επιθυμεί συμμεθέξει στην παρουσίαση της αναλογιστικής μελέτης".

Για τα Χανιά η παρουσίαση θα γίνει:
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΩΡΑ 11:00, ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ "ΑΤΤΙΚΟΝ" επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και Αγ. Κωνσταντίνου 1.
           
Για τον Πειραιά η παρουσίαση θα γίνει:
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΩΡΑ 08:30, ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση 19.

Θεωρούμε περιττό να τονίσουμε την αναγκαιότητα της παρουσίας όλων των ενδιαφερομένων σε αυτές τις παρουσιάσεις. Για τους εργαζόμενους στο Π.Ν (ενεργά και διαγραμμένα μέλη) θα τηρηθεί κατάσταση παρόντων σύμφωνα με την επιθυμία του εργοδότη.

Η ανακοίνωση θα αναρτηθεί και στο blog του Ταμείου στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: http://taippn.blogspot.com Να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα για περισσότερη ενημέρωση.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θ. ΑΛΑΤΕΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ




2 σχόλια:

  1. Ειναι αληθεια, οτι πρωην συναδελφοι και νυν συνταξιουχοι, αφου περιμεναν να εισπραξουν τις εισφορες τους, τα τσεπωσαν και μετα προχωρησαν σε εξωδικο κατα του σωματειου για να εισπραξουν και τις προσαυξησεις απο τους τοκους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραθετω αποσμασμα απο την Ανακοίνωση Νο61
    "Η αναδρομική περικοπή των προσαυξήσεων και για τους συνταξιούχους που ευρίσκοντο στην κατάσταση αναμονής οδήγησε αρκετούς από αυτούς στην απόφαση να προσφύγουν στην δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγές εις βάρος του Ταμείου. Μέχρι σήμερα έχουν παραληφθεί από το Ταμείο δύο αγωγές για τακτικές δικάσιμες στις 10/1/2013 και 13/2/2013 και μια αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για 3/5/2012.
    Στην πρώτη αγωγή οι ενάγοντες είναι 11 και ζητούν ολόκληρο το ποσό και μάλιστα εντόκως για το διάστημα αναμονής στην λίστα. Ένας έχει πληρωθεί και οι 10 είναι απλήρωτοι και βεβαίως θα πληρωθούν όταν η αγωγή τους τελεσιδικίσει και εάν το δικαστήριο βγάλει θετική γι' αυτούς απόφαση.
    Στην δεύτερη αγωγή οι ενάγοντες είναι 13 (έχουν όλοι πληρωθεί) και ζητούν αφενός να τους καταβληθεί το υπόλοιπο του ποσού και μάλιστα εντόκως για το διάστημα αναμονής στην λίστα, αφετέρου δε την ακυρότητα της Γ.Σ του Οκτωβρίου και των αποφάσεων αυτής.
    Τα ασφαλιστικά μετρά έχουν κατατεθεί από τους ίδιους (13) της δεύτερης αγωγής και ζητούν να ανασταλεί η απόφαση της Γ.Σ του Οκτωβρίου σε ότι αφορά την μη καταβολή του συνόλου της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης μέχρι να εκδοθεί απόφαση για την αγωγή που έχουν καταθέσει"
    Τα ασφαλιστικά μετρα αυτών των τελευταίων αναβλήθηκαν και παλι και εκδικαζονται στις 5/12/2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή