Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Συμβούλιο 20/7/11


Το Δ.Σ στην συνεδρίασή του στις 20/7/11 αποφάσισε, μετά τα τελευταία γεγονότα να κυκλοφορήσει την υπ' αρ. 57 Ανακοίνωση που είναι η παρακάτω:
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  No57
Συνάδελφοι
Τον τελευταίο καιρό στο Ταμείο φθάνουν αιτήσεις διαγραφής  εργαζομένων που δεν είναι ή δεν ήταν ποτέ μέλη μας, αιτήσεις για ακύρωση διαγραφής που έγιναν από λάθος και αιτήσεις για καταβολή αποζημιώσεων από ανθρώπους που έχουν εξοφληθεί εδώ και 10ετίες. Για την αντιμετώπιση όλων των παραπάνω στο Δ.Σ στις 20/7/11 ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:
α) Αιτήσεις διαγραφής από Πέμπτη 21/7/11 θα γίνονται δεκτές μόνο αν κατατεθούν αυτοπροσώπως στο γραφείο του Ταμείου, σε μέλη του Δ.Σ ή αποσταλούν με συστημένη επιστολή και θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής. Όσες στέλνετε με το ΦΑΞ δεν θα λαμβάνονται υπόψη.
β) Οποιοδήποτε αίτημα ή απαίτηση ενεργού μέλους, διαγραμμένου μέλους ή απολυμένου μέλους θα λαμβάνεται υπόψη εφόσον κατατεθεί έγγραφα αυτοπροσώπως ή αποσταλεί εγγράφως με συστημένη επιστολή και θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.
γ) Για όσους διαγράφονται θα ακολουθούνται τα προβλεπόμενα από το καταστατικό. Άμεση διαγραφή και άμεση έκδοση ενημερωτικού δεν προβλέπονται.
Η διαγραφή θα ισχύει από την 1η του επόμενου μήνα μετά την συζήτησή της στο Δ.Σ. Το ενημερωτικό θα εκδίδεται όποτε αυτό είναι δυνατόν ή το αργότερο μαζί με τα ετήσια ενημερωτικά όλων των άλλων μελών.
δ) Αμέσως μετά την περίοδο των θερινών διακοπών να αρχίσουν προετοιμασίες για μια ολοήμερη διπλή Γενική Συνέλευση (Έκτακτη ενημερωτική Γ.Σ και Ειδική Καταστατική Γ.Σ) περίπου στα τέλη του Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη για να δώσουμε οριστική λύση στο πρόβλημα του Ταμείου με δεδομένο ότι οι διαγραφές έχουν φτάσει τις 258, και η απόδοση των Ομολόγων έχει πέσει στο 50% της ονομαστικής τους αξίας.
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΒΡΑΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ

Η Ανακοίνωση θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων των υπηρεσιών σας, εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό λόγω των καλοκαιρινών διακοπών αλλά και του υπαρκτού προβλήματος της ενημέρωσης των μελών παρακαλούνται τα ενεργά μέλη, να κατεβάσουν την Ανακοίνωση 57 από δίπλα (ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ) και να την μοιράσουν στους χώρους δουλειάς βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την Διοίκηση του Ταμείου.

Διεκπεραιώθηκαν 11 απολύσεις και 30 αιτήσεις  διαγραφής που είχαν παραληφθεί μέχρι και 20/7/11. Ότι έγγραφο ή δικαιολογητικό ή αίτηση διαγραφής παραληφθεί από 21/7/11 και σύμφωνα με τον τρόπο που αναφέρει η ανακοίνωση, πάει για το Δ.Σ που θα γίνει στο τέλος Αυγούστου.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου