Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Απάντηση σε επιστολή Κου Η. Υφαντή


Κύριε καθηγητά
σε προηγούμενες επιστολές σας μιλάτε για εξεύρεση δικαίας λύσης που θα εξασφαλίζει τα συμφέροντα όλων των μελών και θα είναι και επαρκώς τεκμηριωμένη.
Η πρόταση της Διοίκησης που ψηφίστηκε σχεδόν με απόλυτη πλειοψηφία από τα παρόντα μέλη στην Γ.Σ λέτε ότι δεν πείθει για την βιωσιμότητα του Ταμείου σε βάθος χρόνου.
Μας ενημερώνετε για τις προθέσεις διαγραφής αρκετών μελών από την ΣΝΔ αν δεν προκύψει δίκαιη λύση.
Εμείς σαν Διοίκηση με την ανακοίνωση Νο55, σας ενημερώσαμε για την επικείμενη Ειδική καταστατική Συνέλευση και ζητάμε να καταθέσετε όλα τα μέλη τις προτάσεις σας.
Περιμένουμε από σας αλλά και τα άλλα μέλη του Ταμείου που  δουλεύουν στη ΣΝΔ να υποβάλλετε τεκμηριωμένες και δίκαιες προτάσεις βιωσιμότητας του Ταμείου.
Σε όλες τις προτάσεις το αδύνατο σημείο είναι οι διαγραφές.
Επομένως το ερώτημα είναι αν θέλουμε και πόσο να επιβιώσει το Ταμείο.
Καταφατική απάντηση, σημαίνει παραμονή στο Ταμείο όλων των μελών και ταυτόχρονη μείωση των προσαυξήσεων των παροχών.
Αρνητική απάντηση, σημαίνει διαγραφές και αδυναμία του Ταμείου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.
Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
ΤΑΙΠΠΝ
.

3 σχόλια:

  1. Αδυνατώ να αντιληφθώ το λόγο για τον οποίο ο κ. Υφαντής κοινοποίησε τα δύο έγγραφα με τα ονόματα των συναδέλφων "προς διαγραφή". Ένας πραγματικός γρίφος το γιατί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να παρατηρήσω δυό πράγματα
    1. Μεσα στη λίστα των ονομάτων υπάρχει και το όνομα Προέδρου Σωματείου... που υπογράφει σαν εργαζόμενος της ΣΝΔ ενώ όλοι γνωρίζουν ότι εργάζεται στη ΔΝΟ/ΝΣ Τι να υποθέσουμε τώρα;
    2. Το όνομα του Κου καθηγητή δεν συμπεριλαμβάνεται στα δύο έγγραφα. Να υποθέσω ότι απλά είναι "μεσάζοντας" των προθέσεων των εργαζομένων στην ΣΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πρόεδρος Σωματείου που υπέγραψε στη λίστα που αναφέρεται που δηλώνουν την πρόθεσή τους να διαγραφούν βρέθηκε στη ΣΝΔ την ημέρα που γινόταν η συλλογή υπογραφών, ενημερώθηκε, συμφώνησε και υπέγραψε. Δεν υπήρχε πρόθεση να θεωρηθεί εργαζόμενος της ΣΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή