Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Ενημερωτικό φυλλάδιο Νο2 - ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

Στα πλαίσια ενημέρωσης των μελών μας σας παρουσιάζουμε το Καταστατικό του Ταμείου πλήρως ενημερωμένο με όλες τις τροποποιήσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς.
Ολόκληρο το καταστατικό μπορείτε να το κατεβάσετε από:

http://rapidshare.com/files/207301945/filladio_No2_-_Katastatiko.pdf

4 σχόλια:

  1. πειτε μου σας παρακαλω μονο σε περιπτωση συνταξιωδοτησης παιρνεις το ταμειο αλληλοφοηθειας διμοσιων υπαλληλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κατάλαβα σωστα την ερώτηση, απαντώ:
    Το μέλος του ΤΑΙΠΠΝ λαμβάνει την αποζημίωση που δικαιούται όταν σταματίσει, για οποιονδήποτε λόγο, να έχει σχέση με το Π.Ν και να πληρώνεται από αυτό.
    Αυτό στην πράξη συμβαίνει όταν
    α)παρει σύνταξη από το Π.Ν
    β)παρει μετάθεση σε αλλο Υπουργείο ή αλλο φορέα που δεν εχει σχέση με το Π.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας
    Είμαι Μ.Π.Υ. και πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθώ.
    Σε περίπτωση που υποβάλλω την τελευταία αίτηση μου την 31/8/2010 σας ερωτώ ποιο περίπου χρονικό διάστημα θα μου καταβληθούν τα δικαιούμενα από το ταμείο μας που ανέρχονται στο ποσό περίπου των 15.000 ευρώ;
    Αριθ. ελέγχου πληρωμής 215777.
    Ι.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφε (215777)
    απαντώντας στην ερώτησή σου θέλω να είμαι όσο γίνεται πιο ειλικρινής μαζί σου.
    Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το χρόνο ακριβώς. Εξαρτάται πόσα άτομα θα έχεις μπροστά σου σε αναμονή. Δηλαδή πόσα άτομα θα έχουν φύγει πριν από σένα. Όσο περισσότερα άτομα υπάρχουν τόσο μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής. Πρέπει να ξέρεις όμως ότι αν φύγεις στις 31/8/10 τα δικαιολογητικά σου θα έλθουν στο Ταμείο στα μέσα Οκτωβρίου άρα θα περάσεις από Δ.Σ στο τέλος του Οκτωβρίου και από κει και πέρα θα δεις πόσοι είναι πιο μπροστά από σένα και θα υπολογίσεις 7 με 8 άντε 10 άτομα το μήνα ανάλογα με τα ποσά που δικαιούται να πάρει ο καθένας. Αν όμως βελτιωθεί η κατάσταση των ομολόγων (λένε για Οκτώβριο-Νοέμβριο) τότε θα σπάσουμε ομόλογο και θα πληρωθεί ο κόσμος κανονικά. Ελπίζουμε να πάει καλά η οικονομία της Ελλάδας να βελτιωθούν τα ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και να είναι και το Ταμείο εντάξει στις υποχρεώσεις του απέναντι στα μέλη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή