Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ενημέρωση


To ΔΣ θέλει να γνωρίσει στα μέλη του ΤΑΙΠΠΝ τα εξής :
  
    α) Την 28-12-2011 κοινοποιήθηκε στο ΤΑΙΠΠΝ η από 15-12-2011 αγωγή των συνταξιούχων Γεωργίου Αργυρίου, Παναγιώτη Φουρίκη, Ιωάννη Κουκή, Εμμανουήλ Μπούτση, Σταύρου Μεσσολόγγη, Ηλία Παντελή, Ιωάννη Φουρίκη, Προκόπιου Μελλέ, Ανδρέα Φράττη, Όθωνα Μαγιάτη και Βασιλείου Γιαννόπουλου, με την οποία ζητούν να τους καταβληθούν εντόκως ολόκληρα τα ποσά του βοηθήματος , κατά παράβαση της αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως με την οποία αποφασίστηκε η καταβολή μόνο των εισφορών τους, προκειμένου να επιβιώσει το ταμείο μας και να καταστεί δυνατόν όλα τα μέλη να πάρουν πίσω, τουλάχιστον, τις εισφορές τους όταν συνταξιοδοτηθούν.
Η αγωγή κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά και δικάσιμός της ορίστηκε η  10-1-2013.

    β) Μετά την ανωτέρω εξέλιξη,  με απόφαση του επόμενου Δ.Σ οι παραπάνω προσφεύγοντες θα μπουν σε νέα λίστα αναμονής και θα λάβουν το  όποιο ποσό αποφασίσει το Δικαστήριο, όταν και όποτε τελεσιδικήσει η δικαστική απόφαση που θα εκδοθεί.

    γ) Επιπλέον ενημερωθήκαμε ότι περίπου 20 συνταξιούχοι που είναι γραμμένοι στη λίστα αναμονής,  έδωσαν εντολή σε δικηγόρο να καταθέσει στο Πρωτοδικείο Πειραιά πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του Ταμείου και εναντίον των παραπάνω συνταξιούχων, ώστε να απορριφθεί η παραπάνω αγωγή ,  καθόσον έχουν έννομο συμφέρον , προκειμένου να λάβουν και αυτοί τουλάχιστον τις εισφορές τους.
    

5 σχόλια:

  1. Να δω ποιος δικαστής θα αποδώσει σε κάποιους το σύνολο των χρημάτων τους και σε κάποιους άλλους που είναι στην λίστα να μην υπάρχει η δυνατότητα πάρουν τίποτα, στα δε ενεργά μέλη που σήμερα πληρώνουν για αυτούς τους συνταξιούχους της λίστας να είναι αβέβαιο, το αν θα πάρουν και αυτοί τουλάχιστον τα χρήματα τους.
    Ωραία αλληλεγγύη μεταξύ συναδέλφων τα συλλυπητήρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι, αυτοί οι συνάδελφοι μόνο συνάδελφοι δεν είναι, μάλλον εγωιστές ανάδελφοι. Αλλά μήπως έτσι δεν μας κατάντησαν; να κοιτάμε μόνο τον εαυτούλη μας και κανέναν άλλον. Ας τα πάρω εγώ και οι άλλοι τι με νοιάζουν!
    Αγαπητοί συνάδελφοι όλοι θύματα των πολιτικών απατεώνων είμαστε και μαζί πρέπει να ... αλληλοβοηθηθούμε ειδάλλως ο ένας θα βγάζει το μάτι του άλλου.
    Τόσα χρόνια μάθαμε να πέρνουμε, τώρα πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε και να μοιραζόμαστε, έστω και τα ψίχουλα. Ποιός ξέρει, ίσως να γίνουμε και καλλύτεροι άνθρωποι με αυτό το τρόπο.
    Πάντως ... πονηροί και πονηρά υποκινούμενα συνάδελφοι είτε σας αρέσει είτε όχι θα μέθετε να σέβεστε εμάς που είμαστε στην ενέργρεια και αυτοί οι οποίοι κρατάμε ζωντανό το ταμείο. Καλή χρονιά και με λιγότερο μίσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το Μάρτιο το Δ.Σ προσπαθεί σε όλους τους τόνους να κάνει τα μέλη να καταλάβουν την αναγκαιότητα των αποφάσεων για περικοπές στην αποζημίωση. Δυστυχώς δεν έχει γίνει κατανοητό τίποτα. Όλα γύρω μας γκρεμίζονται μισθοί συντάξεις επικουρικά ταμεία εφάπαξ ολόκληρη η οικονομία μας δοκιμάζεται και κάποιοι ζητούν να μην χάσουν τίποτα από αυτά που δικαιούνται και τα ζητούν μόνο από το Ταμείο μας δεν τους είδα να καταφύγουν στα ίδια μέτρα και ενάντια στους κράτος που έχει επιβάλλει ακόμη σκληρότερες περικοπές.
    Είμαι ένας από αυτούς που θα καταθέσω παρέμβαση υπέρ του Ταμείου. Θέλω το ταμείο να καταφέρει να επιβιώσει και όλοι οι συνάδελφοι (συνταξιούχοι και εν ενεργεία) να μπορέσουν να πάρουν τουλάχιστον τις καταθέσεις τους όταν συνταξιοδοτηθούν και αυτοί.
    Καλώ όσους συνταξιούχους είναι στην λίστα και συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για το Ταμείο να συμμετέχουν στην παρέμβαση αυτή. Η ενέργειά μας θα δείξει την έμπρακτη υποστήριξή μας για το Ταμείο και για τα ενεργά μέλη που συνεχίζουν να πληρώνουν με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να πάρουν και αυτοί τις καταθέσεις τους.
    Γ. Αβράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αληθεια,οταν επαιρναν καποιοι ''συναδελφοι'' 75 και 80 χιλιαδες ευρω γιατι καποιοι δεν πηγαν στα δικαστηρια;;
    συναδελφοι,χαμενη υποθεση το ταμειο..
    ενας διαγραμμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαγραμμένε συνάδελφε μην παραμυθιάζεσαι κανεις συνταξιούχος δεν πήρε αυτά τα χρήματα. Η μεγαλύτερη επιταγή που έχει κοπεί ειναι κάτω από 50 χιλιάδες και μπορείς να το ελέγξεις. Ποιός θα πήγαινε στα δικαστήρια εκείνο τον καλό καιρό που οι πληρωμές ήταν σχεδόν άμεσες;
    Το Ταμείο δεν είναι χαμένη υπόθεση ακόμη.
    Ομως από την μια εσεις οι διαγραμμένοι και από την άλλη κάποιοι "άπληστοι" βάλατε το χεράκι σας για για να το κάνετε να φαίνεται χαμένη υπόθεση...
    "Έφεδρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή