Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Διαδικασία ψηφοφορίας των προτεινόμενων άρθρων στην Καταστατική Γ.Σ


Στην Καταστατική Γ.Σ θα λάβουν μέρος και θα ψηφίσουν μόνο τα ενεργά μέλη και αυτοί που έχουν διαγραφεί αλλά δεν τους έχει γίνει περικοπή της εισφοράς υπέρ του ΤΑΙΠΠΝ από την μισθοδοσία του Μαΐου.
Εφόσον διαπιστωθεί απαρτία και ξεκινήσει η Γ.Σ θα σας μοιραστεί το "ψηφοδέλτιο" το οποίο θα περιλαμβάνει ομαδοποιημένες όλες τις προτάσεις που έχουν γίνει και οι οποίες σας γνωστοποιήθηκαν με την ανακοίνωση Νο56. Το σύνολο των εχόντων δικαίωμα ψήφου μετά τις απολύσεις και διαγραφές που έχουν υλοποιηθεί μέχρι την καταστατική Γ.Σ είναι 1688 άτομα. Το 50%+1 είναι 845 άτομα, τα 3/4 των παρόντων που απαιτούνται είναι 633 άτομα.
Η ψηφοφορία είναι φανερή, οπότε στο πάνω μέρος του ψηφοδελτίου θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό ελέγχου. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να ελέγξουμε αν αυτοί που ψήφισαν είχαν δικαίωμα ψήφου. Αν υπάρξουν ψηφοδέλτια με ονόματα συνταξιούχων ή διαγραμμένων απλά δεν θα ληφθούν υπόψη.
Μετά το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό ελέγχου, ακολουθούν οι προτάσεις ομαδοποιημένες κατ' άρθρο. Στο τέλος κάθε πρότασης θα αναφέρεται ποιος την υπέβαλε και δίπλα από την πρόταση θα υπάρχει ένα κενό πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα πρέπει εσείς να συμπληρώνετε ολογράφως την λέξη "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" ανάλογα με την επιθυμία σας. Για κάθε άρθρο θα σας δίνονται εξηγήσεις και θα καλείστε αμέσως μετά να ψηφίζετε συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πλαίσιο. Η διαδικασία αυτή θα επαναληφθεί για κάθε άρθρο, και κάθε παράγραφο ξεχωριστά.
Μετά το πέρας της συμπλήρωσης του "ψηφοδελτίου" θα μαζευτούν όλα τα ψηφοδέλτια από την επιτροπή που εσείς θα έχετε εκλέξει, στην αρχή της Γ.Σ, θα καταμετρηθούν αριθμητικά, θα υπογραφούν από τα τρία μέλη της επιτροπής και στην συνέχεια θα καταμετρηθούν τα "ΝΑΙ" που συγκεντρώνει κάθε πρόταση. Όσες προτάσεις συγκεντρώσουν τον απαιτούμενο αριθμό "ΝΑΙ", θα υποβληθούν στο Πρωτοδικείο προς έγκριση.
Σε περίπτωση απαρτίας θα ακολουθηθεί αυστηρά η παραπάνω διαδικασία, δεν θα συζητηθεί άλλο θέμα και δεν θα παρθεί καμιά άλλη απόφαση. Αυτή η Γ.Σ είναι μόνο καταστατική.
Σε περίπτωση μη απαρτίας δεν υπάρχει επαναληπτική Καταστατική Γ.Σ. Θα πρέπει να υπάρξει άλλη έκτακτη Γ.Σ με θέμα και πάλι την σύγκλιση ειδικής καταστατικής Γ.Σ. και παράλληλα οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να συζητηθεί.

            Υπόδειγμα του "ψηφοδελτίου" μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε από το αριστερό μέρος της οθόνης από τα "ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΧΕΙΑ" - PSIFODELTIO.
.

1 σχόλιο:

  1. λειτουργησατε περισσοτερο σαν εταιρια στοιχηματων,χωρις να ενημερωσεται τους συναδελφους του υπουργειου για μερισματα και ειδικα στοΝΚ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΑΣ ΦΕΡΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΑΙ ΡΟΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ Η ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή