Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Υπενθύμιση


Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη, σε όλους με υγεία.
Συνάδελφοι με την υπ' αριθμό 55 Ανακοίνωσή, σας ζητούσαμε να υποβάλλετε εγγράφως στο Δ.Σ του Ταμείου τις προτάσεις σας μέχρι 30/4/11 προκειμένου να ομαδοποιηθούν και να είναι ίδιες (άρθρο 10, παρ.(ζ)) τόσο στην Ειδική Καταστατική Γ.Σ στα Χανιά όσο και στον Πειραιά ώστε αποτελέσουν τα προς συζήτηση θέματα της τροποποίησης του καταστατικού.
Σήμερα είναι 28/4/11 και η μόνη πρόταση που έχουμε λάβει ΕΠΙΣΗΜΑ μέσω mail είναι από την Υ.Υ και από τους συναδέλφους: Θ. Μαυροειδής, Ντ. Παπατσίμπα, & Δ.Τσαούση.
Υπάρχει μια ακόμη ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση από την Υ.Υ που την έφερε στο ΤΑΙΠΠΝ το μέλος του Δ.Σ κος Γ. Πρωτόπαππας αλλά είναι ανώνυμη.
Παράκληση, ο συνάδελφος ή οι συνάδελφοι από την Υ.Υ που έχουν στείλει χωρίς όνομα την πρότασή τους ας την στείλουν εκ νέου στο ΤΑΙΠΠΝ μέσω FAX ή ας την φέρουν οι ίδιοι αν επιθυμούν να συζητήσουν με μέλη του Δ.Σ.
Κάθε συνάδελφος που υποβάλλει μια πρόταση τροποποίησης του καταστατικού θα πρέπει να αναφέρει το όνομα του. Κατά την διάρκεια της Καταστατικής Γ.Σ θα πρέπει να έλθει στο βήμα για να εξηγήσει την πρόταση στα μέλη, να μας πει τον λόγο που γίνεται η πρόταση, ποιος είναι ο σκοπός της καθώς και το όφελος που προκύπτει αν ψηφιστεί.
Μην ξεχνάτε δυο μέρες απομένουν ακόμη για την υποβολή προτάσεων, εσείς τα μέλη ζητήσατε επίμονα την αλλαγή άρθρων του ισχύοντος καταστατικού.
Εκ του Δ.Σ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου