Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Λίγα λόγια από τον Πρόεδρο

.
Συνάδελφοι
από την αρχή του χρόνου μέχρι τέλος Αυγούστου έχουν πληρωθεί συνολικά 147 άτομα και έχουν πάρει συνολικά για εφάπαξ βοήθημα 2.812.583,85 - Μέσος όρος βοηθήματος 19.132,92€
Οι αποχωρίσεις των μελών συνεχίζονται σε υψηλό ποσοστό. Το σύνολο των ατόμων που βρίσκονται σε αναμονή για πληρωμή είναι περίπου πενήντα (50) αν υπολογίσουμε και τους 147 που έχουν φύγει και έχουν πληρωθεί, τότε το σύνολο αυτών που έχουν αποχωρίσει από την αρχή του χρόνου είναι περίπου 197 άτομα. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να φθάσει στα 260-280 άτομα.
Συνάδελφοι πρέπει να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας ότι χρήματα υπάρχουν για να πληρωθούν όσοι έφυγαν και όσοι πρόκειται να φύγουν. Η καθυστέρηση στις πληρωμές οφείλεται αποκλειστικά στις χαμηλές τιμές των ομολόγων που δεν μας επιτρέπουν την ρευστοποίησή τους και την ταυτόχρονη εξόφληση των απολυμένων συναδέλφων. Και βέβαια για την πτώση των τιμών των ομολόγων δεν ευθύνεται το Δ.Σ
Όλοι οι απολυμένοι διαμαρτύρεστε έντονα, επικαλούμενοι ανθρώπινες ανάγκες, ζητήματα υγείας, επιτακτικές οικονομικές υποχρεώσεις. Κατανοητά και σεβαστά όλα όσα λέτε και ανεξάρτητα από τον τρόπο που τα λέτε, η πραγματικότητα όμως είναι ΜΙΑ μέχρι να επανακάμψουν οι τιμές των ΟΕΔ.
Έσοδα περίπου 100.000 ευρώ που κάθε μήνα μειώνονται αφού συνεχίζεται η αποχώρηση των μελών προς συνταξιοδότηση συν τα τοκομερίδια από τα ομόλογα όποτε υπάρχουν.
Αυτά μπορούμε να μοιράσουμε αυτά μοιράζουμε.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου