Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο 29ης Απριλίου 2010

.
ΑΝΑΣΥΝΘΕΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ  29 Απριλίου 2010
Στον Πειραιά σήμερα την 29-4-2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16:30 και στα γραφεία του ΤΑΙΠΠΝ Αλιπέδου 10 συνήλθε σε Έκτακτη Συνεδρίαση το Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ με πρόσκληση του Προέδρου Κου Γ. Αβρά μετά από την παραίτηση α) του Γενικού Γραμματέα του Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ Κου Αθ. Γαλανόπουλου λόγω συνταξιοδοτήσεως από το Δημόσιο. β) του Ταμία του Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ Κου Παν. Κόκκινου που παραιτήθηκε από το αξίωμα του ταμία και παραμένει ως απλό μέλος του Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ.
Στη συνεδρίαση αυτή εκλήθη να μετέχει ως νέο μέλος του Δ.Σ ο 1ος αναπληρωματικός κος Βασ. Κωνσταντίνου σύμφωνα με το πρακτικό αρχαιρεσιών της 28-3-2009 και 29-3-2009 για την περιοχή Σαλαμίνας-Πειραιά και με μοναδικό θέμα την ανασύνθεση του ΔΣ του ΤΑΙΠΠΝ.
.
Διαπιστώθηκε η πλήρης απαρτία των μελών του Δ.Σ , αφού παρευρέθησαν οι κάτωθι:
.
Γ. ΑΒΡΑΣ - ΠΑΝ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ - Δ. ΒΑΓΕΝΑΣ - ΕΥΑΓ. ΑΜΟΛΟΧΙΤΗΣ - ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ - ΜΙΧ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και από Κρήτη ΝΙΚ. ΒΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ - ΣΠ. ΜΠΑΛΑΜΠΑΚΗΣ
.
Έπειτα από συζήτηση και σύμφωνα με το καταστατικό του ΤΑΙΠΠΝ ετέθησαν οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα του Δ.Σ του ΤΑΙΠΠΝ και κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας και της διαλογής των ψηφοδελτίων είχαμε το παρακάτω αποτέλεσμα:
.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ …………...… ΑΒΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ …..... ΒΑΓΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ …… ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ ………………….. ΑΜΟΛΟΧΙΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Β' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ……. ΒΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΕΛΗ …………………..…Π. ΚΟΚΚΙΝΟΣ - ΜΙΧ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ - ΣΠ. ΜΠΑΛΑΜΠΑΚΗΣ - ΒΑΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γ. ΑΒΡΑΣ - Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝ. ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου